Účinný kolagén na bolesť kĺbov

Kolagén je dôležitým stavebným prvkom našeho tela, podieľa sa na tvorbe a obnove tkanív, ako sú pokožka, vlasy, nechty, kosti, chrupavky či svaly.

Jeho význam však často podceňujeme, a to až do momentu, kedy sa začnú objavovať prvé problémy. Bolesti kĺbov a svalov, obmedzený pohyb, sťažené fungovanie v každodennom živote - to všetko môže byť dôsledkom nedostatku kolagénu v našom tele.

Preto Vám prinášame kolagén navrhnutý so zreteľom na zdravie Vašich kĺbov.





Produkcia kolagénu v tele

Je všeobecne známe, že produkcia kolagénu v tele prirodzene klesá po dosiahnutí 25 rokov. Kolagén je zložka, ktorej množstvo nevieme presne určiť. Neexistujú konkrétne testy, ktoré by vám objasnili, či máte jeho dostatočné množstvo alebo nie. Sú však určité indikátory, ktoré vám jasne ukážu, či trpíte jeho nedostatkom:

  • strata pevnosti pleti, výskyt vrások
  • svalová slabosť a bolesti
  • strata pružnosti väzov a šliach
  • bolesti kĺbov prameniace z opotrebenia chrupavky
  • obmedzená pohyblivosť v dôsledku ztuhnutých kĺbov a svalov
  • tráviace ťažkosti - tenšia črevná výstelka
  • problémy s cirkuláciou krvi

Bolesť a nepohodlie, ktoré súvisia s jeho nedostatkom výrazne znepriemňujú kvalitu života. Našťastie, existuje riešenie tohto problému - doplnky stravy s kolagénom.

Gaia Collagen Protein

Gaia Collagen Protein - Kolagén pre vaše kĺbyGaia Collagen Protein je takýmto doplnkom. Tento produkt obsahuje hydrolyzovaný kolagén, ktorý je vďaka svojej štruktúre vysoko biologicky dostupný a vstrebateľný.

Pri výrobe Gaia Collagen Proteínu sa používa hovädzí dobytok, ktorý sa volne pasie na slnečných lúkach. Výsledkom je kvalitný produkt, ktorý efektívne dopĺňa kolagén v tele a prispieva k zdraviu a vitalite.

Zvláštnosťou Gaia Collagen Proteínu je, že je obohatený o 4 USA patenty, ktoré garantujú jeho jedinečnú vstrebateľnosť a účinnosť. Produkt je dostupný v skvelej sladko kyslej čerešňovej príchuti, takže aj užívanie kolagénu môže byť zážitok.

Tento výživový doplnok je ideálny pre aktívne osoby, športovcov, fitness nadšencov, ale aj tých, ktorí so zvyšujúcim sa vekom cítia nepohodlie bolesti kĺbov a pohybového aparátu.

Pomocou Gaia Collagen Proteínu môžeme efektívne bojovať proti bolestiam kĺbov a svalov, podporiť zdravie kostí, chrupaviek a svalov a prispieť k zdraví a kráse pokožky, vlasov a nechtov.

Presvedčte sa sami o výhodách tohto produktu.
Pridajte Gaia Collagen Protein do svojho zoznamu doplnkov stravy. Veríme, že Vaše telo Vám poďakuje!